Πιέστε εδώ για να μπείτε στην ιστοσελίδα  

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Διάσκεψη:
Πέρα από τις θεωρίες περί κλιματικής αλλαγής»

Συνέντευξη με τον Γιώργο Περδίκη

Στην κυπριακή βουλή οι χημικοί αεροψεκασμοί

Στρατοσφαιρική Γεωμηχανική μέσω Αεροψεκασμών (Πράσινοι Κύπρου) -- (.pdf)

Νέα συνέντευξη του Νίκου Κατσαρού για τους αεροψεκασμούς, HAARP, μετεωρολογικά όπλα, Monsanto

Συγκρίνετε αυτά τα δύο βίντεο 

ΕΝ ΟΥΡΑΝΟΙΣ - Από τις χημικές ουρές στα παράγωγα καιρικών φαινομένων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα 29/4/2012

Φούντωμα του κινήματος ενάντια στους αεροψεκασμούς

English         


Συνέβη κι αυτό στην Ελλάδα του 2012

«Βοήθεια, μας ψεκάζουν», διαμαρτυρήθηκαν έξω απ'το Πεντάγωνο

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=231667

Η Ομάδα Δράσης Αττικής πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας… κατά των χημικών αεροψεκασμών.

Οι διαδηλωτές βρέθηκαν από τις 7:30 το πρωί έξω από το Πεντάγωνο και παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο, καθώς και στους τρεις αρχηγούς των γενικών επιτελείων, περιμένοντας απαντήσεις.

Σύμφωνα με την Ομάδα Δράσης Αττικής καθημερινά γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας δε θα σταματήσει χωρίς τη δική μας δράση. Χωρίς τη δράση όλων μας. Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση προς τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας, να ζούμε κάτω από καθαρούς ουρανούς. Ακτιβιστές και οικολογικές οργανώσεις συλλέγουν στοιχεία και καταθέτουν μηνύσεις, πιέζοντας τις κυβερνήσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι κι εμείς, δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να σφυρίζουμε αδιάφορα μπροστά σ'ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωσή τους.

Πάντως στο θέμα έχει κάνει παρέμβαση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και μάλιστα με ανακοίνωση. Ετσι ήδη από τον Μάιο έχει ξεκαθαρίσει ότι «καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος». Ο λόγος που το ΓΕΑ αναγκάστηκε να βγάλει αυτή την ανακοίνωση ήταν ο βομβαρδισμός που δέχεται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του αρχηγού ΓΕΑ και άλλων ανώτατων αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας από email πολιτών που καταγγέλλουν ότι αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη που πετούν στον ελληνικό ουρανό αφήνουν πίσω τους «ουρές», δηλαδή ίχνη συνήθως λευκά, που όχι μόνο δεν διαλύονται αλλά απλώνονται σαν να πρόκειται για τεχνητά νέφη... Για τους ορθολογιστές η σύνθεση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που φτάνουν στο Πεντάγωνο από πολίτες που καταγγέλλουν ψεκασμούς μπορεί να θεωρηθεί ότι παραπέμπει σε μυθιστόρημα του Χάξλεϊ ή του Οργουελ. «Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Εχουν προηγηθεί ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι να απορείς που δεν τα καταρρίπτει η Πολεμική μας Αεροπορία», αναφέρεται σε ένα email που εστάλη στο ΓΕΑ.


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ από magiconteam


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προς:

1) Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Παναγιωτόπουλο

2) Αρχηγό ΓΕΕΘΑ κο Μιχαήλ Κωσταράκο

Κοινοποίηση:

1) Αρχηγό ΓΕΣ κο Κωνσταντίνο Γκίνη,

2) Αρχηγό ΓΕΑ κο Αντώνη Τσαντηράκη,

3) Αρχηγό ΓΕΝ κο Κοσμά Χρηστίδη,

4) πάσα άλλη αρχή, πολιτικά κόμματα, σωματεία, μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολίτες.

 

Με το παρόν έγγραφο, το οποίο και υπογράφουμε στις επισυναπτόμενες σελίδες, σας γνωστοποιούμε τα κάτωθι:

Παρευρεθήκαμε αυτοβούλως έξω από την είσοδο του Πενταγώνου, σήμερα 23 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 07.30 πμ για να διαμαρτυρηθούμε για τα εξής:

1) Για τους συνεχιζόμενους αεροψεκασμούς που συμβαίνουν συστηματικά πάνω από τον Ελληνικό ουρανό τα τελευταία χρόνια. Ειδικότερα εδώ και δύο εβδομάδες στην Αττική και ένα μήνα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, αεροπλάνα επιχειρούν ανελέητα χωρίς σταματημό αφήνοντας χημικές ουρές που “απλώνουν” στον ουρανό, σχηματίζουν τεχνητά σύννεφα τα οποία καταλήγουν κάποια στιγμή στο έδαφος με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και για το περιβάλλον. Τα αεροπλάνα αυτά, είτε πολιτικά είτε χωρίς διακριτικά “κόβουν βόλτες” πάνω από την πρωτεύουσα και τις υπόλοιπες πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ελλάδας, χωρίς κανένας να μπορεί να δώσει με σαφήνεια στοιχεία των πτήσεων.

2) Για τις ψευδείς δηλώσεις της Πολεμικής Αεροπορίας, της Υπηρεσίας της Πολιτικής Αεροπορίας αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων που μοναδικό στόχο έχουν την απαξίωση του παγκόσμιου αυτού φαινομένου και τον αποπροσανατολισμό των πολιτών. Το φαινόμενο των αεροψεκασμών είναι μια γιγαντιαία παγκόσμια επιχείρηση τροποποίησης αλλά και οπλοποίησης του καιρού, χωρίς να λαμβάνεται καθόλου υπ'όψη ούτε ο ανθρώπινος παράγοντας αλλά ούτε και ο ίδιος ο πλανήτης.

 

Ζητάμε:

1) Την πλήρη, ειλικρινή και υπεύθυνη ενημέρωση για το παγκόσμιο θέμα των αεροψεκασμών. Οι Έλληνες πολίτες και κατ'επέκταση όλοι οι λαοί του κόσμου έχουν κάθε δικαίωμα να γνωρίζουν Τι, Πώς, Γιατί και από Ποιούς υλοποιείται αυτό το πρόγραμμα και τι επιπτώσεις έχει στην υγεία μας. Τυχόν επανάληψη των μέχρι πρότινος φαιδρών επεξηγήσεων του φαινομένου (ότι στον ουρανό “βλέπουμε παγάκια” και ότι “είναι αποτέλεσμα υγρασίας”) θεωρείται εκ των προτέρων ότι είναι συνέχιση της συγκάλυψης και βάναυση υποτίμηση της νοημοσύνης μας, της λογικής και των βασικών νόμων της φυσικής.

2) Την προστασία των ζωών μας από όλες τις Υγειονομικές αρχές του κράτους. Οι αναλύσεις βρόχινου νερού, τροφίμων και αίματος των ανθρώπων σε διάφορα μέρη του κόσμου, είναι σοκαριστικές.

3) Την μελλοντική προστασία από την Πολεμική Αεροπορία. ώστε να νοιώθουμε και να είμαστε σίγουροι ότι είναι προστάτης του Ελληνικού εναερίου χώρου από πάσα κακόβουλη ενέργεια που σκοπό έχει να πλήξει τους πολίτες της χώρας, είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Οι υπογράφοντες:

 


Πιέστε εδώ για να μπείτε στην ιστοσελίδα  

Ομάδα Δράσης Αττικής


Επιτροπή αγώνα